Aprašymas
Vartojimo būdas:
Žolelės pateiktos ypač patogioje formoje – sumaltos ir išsijotos, kad būtų patogu dėti į maistą ar plakti kaip arbatą. 1 arbatinis šaukštelis – optimali dienos norma.
Vartojimo būdas: puikiai tinka išplakti žaliems kokteiliams, kartu su vaisiais ar daržovėmis.
Arbatai gaminti dedame 0,5-1 arbatinį šaukštelį miltelių ir užpilame praaušintu iki 50-80 laipsnių vandeniu. Išmaišome šaukšteliu arba išplakame specialiu šepetėliu.
Trečias būdas – 1 arbatinį šaukštelį užgerti šiltu vandeniu arba puodelyje padaryti tyrelę su trupučiu šilto vandens
Rekomenduojamas kursas: 21 diena, tada 21 dienos pertrauka ir vėl 21 diena.
Ištrauka iš lektoriaus-žolininko Ramūno Daugelavičiaus paskaitos:
Sudėtis:
jauni kiaulpienės (lot. Taraxacum), dilgėlės (lot. Urtica dioica), ir garšvos (Aegopodium podagraria ) lapeliai
Svoris:
100g susmulkintos į miltelius arbatos
Įspėjimas: Žolelių arbata. Neskirta vaikams iki 3 metų. Tai nėra maisto pakaitalas. Neviršykite rekomenduojamos dozės. Saugoti nuo vaikų. Laikyti sausoje vietoje iki 25 ° C temperatūroje.
Kilmės šalis: Lietuva
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.