Karališkoji Kašmyro Kahwa arbata
Žalioji arbata kangra ir skanus rytietiškų prieskonių mišinys.
Kašmyro regionas buvo svarbi „šilko kelio“, kuriuo vyko arbatos ir prieskonių prekyba, dalis. Karavanai keliavo iš Kinijos per šiaurinę Indiją į Vidurinę Aziją ir toliau į Vidurinius Rytus. Pats Kashmiri Kahwa arbatos pavadinimas kilęs iš arabų kalbos ir reiškia „aromatinis gėrimas“, turintis stimuliuojančių savybių, kaip pavyzdžiui, kava. Mogulų dinastijos laikais Indijoje Kašmyre buvo kuriami puikūs sodai ir rūmai, kur dažnai buvo patiekiamas šis gėrimas. Štai kodėl Kašmyro Kahwa dar vadinama „Moghul arbata“.
Sudėtis: Kangra žalioji arbata, kardamonas, cinamonas, rožių žiedlapiai, gvazdikėliai, migdolai, šafranas
Rekomenduojama dozė: 2 – 3 puodeliai per dieną
Paruošimas, išbandykite du skirtingus paruošimo būdus:
Indiškasis būdas: užvirinkite 250 ml vandens (¾ puodelio) ir pieno (¼ puodelio). Sumažinkite ugnį, įdėkite 1-2 arbatos pakelius ir leiskite užvirti 3-5 minutes. Palikite kurį laiką pastovėti. Įberkite cukranendrių cukraus, įpilkite sirupo ar medaus pagal savo skonį ir mėgaukitės.
Britiškasis būdas: arbatos pakelį užpilkite 250 ml verdančio vandens ir palikite prisitraukti 3-5 minutes. Įberkite cukranendrių cukraus, įpilkite sirupo ar medaus pagal savo skonį ir mėgaukitės gardžia arbata.
Įspėjimas: žolelių arbata. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti sausoje vietoje iki 25 ° C. Neviršykite rekomenduojamos dozės. Nenaudokite kaip maitinimosi pakaitalo. Jis nėra skirtas vaikams, nėščioms ir žindančioms moterims.
Kilmės šalis: Nepalas
Kiekis: 30 × 2 g originalaus sertifikuoto žaliosios arbatos Kangra ir rytietiškų prieskonių mišinio arbatos maišeliuose
Susijusios prekės
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.