Džiovinti gvajava Guava Everest Ayurveda vaisius:
Natūralus vitaminų ir energijos šaltinis.
Vitaminas C skatina imuninės sistemos veiklą.
Palaiko ląstelių apsaugą nuo oksidacinio streso.
Mažina nuovargį ir išsekimą.
Vitaminas A stiprina sveiką gleivinę virškinimo trakte ir regėjimo funkciją.
Kalio dėka normalizuojamas nervų, raumenų ir kraujospūdžio funkcionavimą.
Gvajava džiovintuose vaisiuose gausu vitamino C, A ir skaidulų.
Sudėtis:
mangifera indica, cane syrup (cukranendrių sirupas)
Svoris:
100 g sausų džiovintų vaisių
Rekomenduojama dozė:
10 griežinėlių per dieną
Įspėjimas: Džiovintus vaisius laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti sausoje, šiltoje vietoje (iki 25’C). Neviršyti rekomenduojamos dozės. Nenaudoti kaip maisto pakaitalo.
Kilmės šalis: Indija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.