Saulėje džiovintas vaisius AMALAKI (amla) yra natūralus vitamino C, antioksidantų ir energijos šaltinis. Palankiai veikia organizmo audinius ir stiprina imuninę sistemą.
- Rosa centifolia (šimtalapis erškėtis) padeda išlaikyti psichinę pusiausvyrą
- Indiškasis agrastinis lapainis teigiamai veikia virškinimo sistemos veiklą
- Palankiai veikia skrandžio ir žarnyno veiklą
- Vitaminas C skatina optimalų imuninės sistemos funkcionavimą
- Saugo ląsteles nuo oksidacijos
- Pagerina geležies absorbciją
- Sumažina nuovargį bei išsekimą
Amalaki (amla) Indijoje yra laikomas šventu „dievišku vaisiumi” nuo seniausių laikų. Šis pavadinimas duotas dėl vaisiuose esančių antioksidantų ir vitaminų kiekio, kuris dalyvauja valant kūną nuo laisvųjų radikalų ir taip pat stimuliuojant organizmo imunitetą. Amalaki vienas iš nedaugelio augalų, galinčių subalansuoti visas tris došas -Vata, Pitta ir Kapha. Šis vaisius turi penkis skonius (viso yra 6 skoniai), dominuoja sutraukiantis ir rūgštus, liekantis organizme suvirškinus (vipaka) – saldus.
Padidėjus vitamino C poreikiui, susilpnėjus imunitetui, susirgus, atsigavimui po ligos, esant padidėjusiam fiziniam aktyvumui ar kitai fizinei ar psichinei apkrovai, galima suvartoti vieną pakuotę per dieną.
Sudėtis:
indiškasis lapainis (Emblica officinalis), šimtalapis erškėtis (Rosa centifolia), cukranendrių sirupas
Svoris:
100 g sausų džiovintų vaisių
Rekomenduojama dozė:
10 griežinėlių per dieną
Įspėjimas: Džiovintus vaisius laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti sausoje, šiltoje vietoje (iki 25’C). Neviršyti rekomenduojamos dozės. Nenaudoti kaip maisto pakaitalo.
Kilmės šalis: Indija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.